Čuljak, M. (2017). Kvarenje voća i povrća te metode njihovog konzerviranja (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:057340
Čuljak, Martina. "Kvarenje voća i povrća te metode njihovog konzerviranja." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:057340
Čuljak, Martina. "Kvarenje voća i povrća te metode njihovog konzerviranja." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:057340
Čuljak, M. (2017). 'Kvarenje voća i povrća te metode njihovog konzerviranja', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:057340
Čuljak M. Kvarenje voća i povrća te metode njihovog konzerviranja [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2017 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:057340
M. Čuljak, "Kvarenje voća i povrća te metode njihovog konzerviranja", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:057340