Blažević, I. (2017). Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904
Blažević, Ivona. "Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904
Blažević, Ivona. "Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904
Blažević, I. (2017). 'Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904
Blažević I. Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2017 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904
I. Blažević, "Značaj pripravaka od svježeg voća i povrća za zdravlje", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:514904