Jelavić, A. (2018). Prozvodnja i upotreba cikorije (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514
Jelavić, Antonija. "Prozvodnja i upotreba cikorije." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514
Jelavić, Antonija. "Prozvodnja i upotreba cikorije." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514
Jelavić, A. (2018). 'Prozvodnja i upotreba cikorije', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514
Jelavić A. Prozvodnja i upotreba cikorije [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2018 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514
A. Jelavić, "Prozvodnja i upotreba cikorije", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514