prikaz prve stranice dokumenta Prozvodnja i upotreba cikorije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prozvodnja i upotreba cikorije

Jelavić, Antonija
Veleučilište u Slavonskom Brodu

Citirajte ovaj rad

Jelavić, A. (2018). Prozvodnja i upotreba cikorije (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514

Jelavić, Antonija. "Prozvodnja i upotreba cikorije." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514

Jelavić, Antonija. "Prozvodnja i upotreba cikorije." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514

Jelavić, A. (2018). 'Prozvodnja i upotreba cikorije', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514

Jelavić A. Prozvodnja i upotreba cikorije [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2018 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514

A. Jelavić, "Prozvodnja i upotreba cikorije", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:184514

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.