Purgar, M. T. (2015). Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata (Undergraduate thesis). Slavonski Brod: College of Slavonski Brod. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar, Monika Tena. "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata." Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar, Monika Tena. "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata." Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar, M. T. (2015). 'Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata', Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar MT. Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata [Undergraduate thesis]. Slavonski Brod: College of Slavonski Brod; 2015 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
M. T. Purgar, "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata", Undergraduate thesis, College of Slavonski Brod, Slavonski Brod, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062