Purgar, M. T. (2015). Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar, Monika Tena. "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar, Monika Tena. "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar, M. T. (2015). 'Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 18.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
Purgar MT. Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2015 [pristupljeno 18.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062
M. T. Purgar, "Kvaliteta dvije vrste presadnica paprike u ovisnosti o dvije vrste supstrata", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:415062