Mostarkić, S. (2020). Pregled cvjetnih vrsta koje se mogu koristiti u kulinarstvu (Završni rad). Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:220592
Mostarkić, Stela. "Pregled cvjetnih vrsta koje se mogu koristiti u kulinarstvu." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:220592
Mostarkić, Stela. "Pregled cvjetnih vrsta koje se mogu koristiti u kulinarstvu." Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:220592
Mostarkić, S. (2020). 'Pregled cvjetnih vrsta koje se mogu koristiti u kulinarstvu', Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:220592
Mostarkić S. Pregled cvjetnih vrsta koje se mogu koristiti u kulinarstvu [Završni rad]. Slavonski Brod: Veleučilište u Slavonskom Brodu; 2020 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:220592
S. Mostarkić, "Pregled cvjetnih vrsta koje se mogu koristiti u kulinarstvu", Završni rad, Veleučilište u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:174:220592